Bestelinformatie | Terug naar de homepageLET OP: nieuwe wet AVG

Hier kunnen we kort zijn: u vult op het bestelformulier de gegevens in die nodig zijn voor de verwerking en verzending van uw bestelling.
Deze gegevens worden bij heteikenblad.nl niet(!) in een online database opgeslagen. Uw gegevens worden vanuit het formulier dat u invult met een email aan ons verzonden en komen dus als email in onze mailbox binnen. We nemen deze 1:1 (kopy/paste) over op een adreslabel, waarna de email nog wordt uitgeprint en fysiek wordt bewaard in een ordner.

Wij gebruiken uw gevens dus uitsluitend voor de verwerking van uw bestelling.
Uw gegevens worden NIMMER doorgegeven of (bizarre gedachte) doorverkocht aan derden.


Lees hier de volledige PRIVACY VERKLARINGOver www.EIKENBLADKETTING.nl
www.eikenbladketting.nl (voorheen www.heteikenblad.nl) is onderdeel van RAYTRO te Oosterbeek. De ondernemer is Marco N. Derksen
Vestigingsadres: Vogelweg 4A - Oosterbeek (geen bezoekadres, geen fysieke winkel!)
Postadres: Postbus 318 - 6860 AH Oosterbeek
email: post@raytro.nl

Over de produkten:
De eikenblad hangertjes worden in kleine series in Amerika geproduceerd. De hangertjes zijn gemaakt van lood- & nikkelvrij tin, van massief brons of van .925 Sterling Zilver. Ook is er een model van lood- & nikkelvrij tin met een 'bronze finsh' laklaag.

Over bedenktijd:
Natuurlijk kan het voorkomen dat het hangertje, nadat u het voor het eerst uitpakt en ziet, niet is wat u verwachtte. In dat geval heeft u 14 dagen de tijd om het hangertje te retourneren aan www.eikenbladketting.nl.
Belangrijk:
Alleen indien u het produkt:
- onbeschadigd(!);
- ongebruikt(!);
- in de staat waarin u het ontving(!);
- in een deugdelijke verpakking;
- voldoende gefrankeerd (Let op: de verzendkosten worden NIET vergoed)
retourstuurt aan:

RAYTRO
Vogelweg 4A
6862 GH OOSTERBEEK

Dan storten wij het volledige aankoopbedrag na ontvangst en controle van het produkt binnen 48 uur retour. Indien het produkt beschadigingen heeft of in onze optiek niet meer in de staat is zoals het was toen wij het aan u verzonden, zullen wij contact met u opnemen om e.e.a. te overleggen.


Over levering en betaling:
Na ontvangst van uw bestelling en betaling wordt uw bestelling verwerkt.

Bestellingen op maandag t/m vrijdag vr 15:00uur worden dezelfde dag voor verzending aangeboden aan postNL.

Bestellingen na 15:00uur worden de volgende werkdag in behandeling genomen.

Bestellingen op vrijdag na 15:00uur en in het weekeinde worden op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.

Eikenblad hangertjes worden verzonden als brievenbuspost via postNL. U hoeft dus niet thuis te zijn voor een pakketdienst.

Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt en aangeboden aan postNL ontvangt u van ons daarvan bericht op het emailadres dat u bij uw bestelling heeft opgegevebn (als u dat heeft gedaan).

Over het bestelproces:
Als u bij n van de modellen klikt op 'BESTELLEN', dan komt u op de bestelpagina waar u de verzendgegevens en contact gegevens invult. Na verzenden van dit formulier komt u op de betaalpagina waar u met iDEAL of PayPal uw bestelling kunt betalen.